Tourist Day ticket

Only
eur 13 50
  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen reizen door de regio Zuid Holland Rotterdam & Den Haag.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus.
Get your ticket here

Tourist Day Ticket

Met de Tourist Day Ticket reist u gedurende een hele dag onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland. Het kaartje is de hele dag geldig vanaf de eerste check-in tot het einde van de dienstregeling. Check altijd in bij het instappen en check uit bij het verlaten van de bus, tram, metro of waterbus.

Houd aan het begin van uw reis om in te checken de Tourist Day Ticket tegen de kaartlezer bij het poortje of in een voertuig. Aan het eind van de reis houdt u de Tourist Day Ticket weer tegen de kaartlezer om uit te checken. Ook wanneer u overstapt naar een ander vervoermiddel of een ander vervoerbedrijf.

Plan my trip

Waar te gebruiken

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295.

  • bus dagtrip Rotterdam
  • tram dagje uit Rotterdam
  • metro dagje uit Den Haag
  • travel dagje uit Den Haag

Order your ticket now

Koop jij je kaartje liever in de winkel

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!